Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سفر مدیرکل اتباع تامین اجتماعی به گیلان ، نشست مشترکی با حضور مدیرکل ، معاون بیمه ای و جمعی ازروسای شعب و کارشناسان حوزه نامنویسی این استان برگزار شد .

به گزارش صدای ایران دکتر احمد رضا خزاعی مدیر کل اتباع سازمان تامین اجتماعی دراین نشست ، اداره کل اتباع را نهادی سه ساله و تازه تاسیس که در شهریور ماه سال ٩٤ تولد یافته معرفی کرد و سه رویکرد پوشش بیمه ای اتباع خارجی ، پوشش بیمه ای ایرانیان خارج از کشور و اجرای توافق نامه های دو یا چند جانبه با سایر کشورها را ماموریت اصلی این مجموعه برشمرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر خزاعی توجه به حقوق بشر را سرلوحه فعالیت اداره کل اتباع قلمداد کرد و اظهار داشت : تعاملات برون سازمانی راهبرد اصلی ما در تحقق اهداف است .
مدیرکل اتباع سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه وزارت کشور متولی اقامت اتباع خارجی است، اذعان داشت : در برنامه کاری این حوزه از سامانه های وزارت کشور و امورخارجه بهره می بریم .
دکترخزاعی با استناد به ماده ٥ قانون تامین اجتماعی که مقررمی دارد اتباع خارجی که درداخل کشور اشتغال دارند باید بیمه شوند ، این مهم را مرتبط با مواد 120 تا 129 قانون کار دانست وافزود : براساس مفاد مقاوله نامه ١٩سازمان جهانی کار نیز حتی افرادی که در کشور خود از پوشش بیمه ای برخوردار هستند باید برای حوادث بیمه شوند .
وی همچنین به وجود یک میلیون و یکصد و پنجاه هزار تبعه خارجی رسمی در کشور اشاره و اظهار داشت : ٣٤٣ هزار نفر ازاین افراد دارای گذرنامه بوده و حدود ٨٠٠ هزار نفر در طرح آمایش بصورت پناهنده در ایران به سر می برند .
مدیرکل اتباع سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه ٩٠ درصد مخاطبین ما را افغانستانی ها تشکیل می دهند اذعان کرد: این گروه در ١٤ استان کشور مجاز به فعالیت و کار هستند .
دکتر خزاعی افزود : وزارت کشوردر سالهای قبل دارای ١٧٧ دفترکفالت بود ولی با بسته شدن این مراکز، تعداد صدور کارتهای پروانه کار نیز کاهش یافته است بگونه ای که هم اکنون ٦١ هزار و 66 تبعه خارجی دارای مجوز کار در کشور وجود دارد که از این بین ٧٦ درصد آنها یعنی ٤٦ هزار و 805 نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند .
وی با اشاره به جرائم پیش بینی شده برای کارفرمایان خاطی استفاده کننده از نیروی کار خارجی غیرقانونی ، اظهارداشت : درتلاشیم تا تعداد بیشتری ازاتباع را تحت پوشش داشته باشیم چون معتقدیم اکثریت دارندگان کارت اقامت به اشکال مختلف بمنظور کار وارد کشور شده اند .
مدیرکل اتباع سازمان تامین اجتماعی، عملکرد و دامنه تعهداتی تامین اجتماعی را بسیار گسترده دانست و اظهارداشت : یکی ازرویکردهای سالهای اخیر توجه به جذب و پوشش بیمه ای اتباع بوده است بگونه ای که تنها در ده ماهه لغایت دی امسال از رشدی ٢٤٤ درصدی برخوردار بوده ایم .
دکترخزاعی بزرگترین گروه بیمه پردازان اتباع خارجی را کارگران اجباری دارای کارکرد عادی براساس لیست با 50.4 درصد دانست و خاطرنشان ساخت : پس از این دسته اتباع ثبت شده ناشی از بازرسی های کارگاهی با 20.4 درصد و زنان خانه دار با 14.2 درصد قرارداشته و بیمه شدگان مشاغل آزاد با 9.3 درصد و افراد مشمول مقاوله نامه با ٤/٤ درصد وبیمه شدگان اختیاری با ١/١ درصد در انتهای این جدول قرار دارند.
مدیرکل اتباع سازمان تامین اجتماعی در این نشست با بیان اینکه امیدواریم با اصلاح رفتاراز طریق دقت در بازرسی ها و رعایت قانون ، کارفرمایان از نیروهای مجاز بهره ببرند افزود : الزامات بین المللی و تکلیف دولتها در قبال افراد شاغل در کشور ، رعایت مقاوله نامه ١٩ سازمان بین المللی کار است .
وی با اشاره به اینکه 121 کشور این مقاوله نامه را پذیرفته اند و اجرا می کنند، اذعان داشت : براساس مفاد این مقاوله نامه، حتی اگر نیروی کارخارجی در کشور خود تحت پوشش بیمه باشد می تواند با پرداخت ٣ درصد دستمزد واقعی خود بصورت لیست جداگانه و شخصی از پوشش های درمانی ، غرامت دستمزد ، ازکارافتادگی و مستمری بازماندگان در صورت بروز حوادث برخوردار گردد .
مدیر کل اتباع سازمان تامین اجتماعی با مثبت ارزیابی نمودن فعالیتهای گیلان در زمینه اتباع اذعان داشت : درحال حاضر ١٦١ نفر در این استان در این گروه تحت پوشش هستند . 
دکتر خزاعی همچنین تعداد مستمری بگیران خارجی تامین اجتماعی کشور را ٢٥٨٠ نفراعلام و اظهارداشت:  عراقی ها با ١٣٩٠ نفر و افغانستانی ها با ٩٠٣ نفر بالاترین آمار این بخش تعهداتی را شامل می شوند .
وی با اشاره به ماده ٤ قانون تامین اجتماعی و لزوم پوشش های بیمه ای برای هموطنان مقیم خارج از کشور ، اظهار داشت : در حال حاضر ٢٧ کارگزاری فعال درخارج از کشور داریم وتعداد بیمه شدگان ما درسالجاری ٧٣ درصد افزایش داشته است و هم اکنون ٣٢ هزار ایرانی بیمه شده در این گروه داریم .
مدیرکل اتباع سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه ٨٤هزار و 519 مستمری بگیر تامین اجتماعی درخارج ازکشور از این تعهد استفاده می کنند اظهار داشت : استانهای کردستان ، گیلان و مازندران در جذب بیمه اتباع از استانهای موفق کشور بوده اند .
ابراهیم زاده معاون اداره کل اتباع تامین اجتماعی نیز طی سخنانی پوشش بیمه ای اتباع خارجی را یک وظیفه اجتماعی قلمداد واظهار داشت : این مهم یک حق انسانی است که افراد طی آن با نیروهای ایرانی تفاوت نداشته و آثارآن ساماندهی امنیت بیشتر برای جامعه را دربرخواهد داشت .
وی با اشاره به ماده ٢٥ اعلامیه جهانی حقوق بشر که بیان میدارد همه آحاد جامعه سزاوار زندگی با استانداردهای قابل قبول برای سلامتی ، رفاه و حمایتهای اجتماعی میباشند انواع پوشش های بیمه ای برای اتباع را تشریح نمود .
ابراهیم زاده اظهار داشت : نیروهای دارای مجوز اشتغال از طریق بیمه های اجباری ومشاغل آزاد ونیروهای غیرشاغل دارای مجوز اقامت نیز از طریق بیمه های اختیاری ، بیمه زنان خانه دارو طلاب و روحانیون میتوانند تحت پوشش قرار گیرند .
وی ماموریتهای دیپلماتیک وکنسولی ،کارشناسان سازمان ملل متحد وخبرنگاران خبرگزاری ها و مطبوعات را از استثنائات مواد ١٢٠ تا ١٢٩ قانون کار درزمینه پروانه کار و فعالیت برشمرد وبه تبیین ماده ١٨١ قانون کار وبند (ج) ماده ١١ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت بابت جرائم بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز پرداخت .
مهندس حسن زاده معاون امور بیمه ایرانیان خارج از کشور نیز در این نشست طی سخنانی به تشریح مقررات این بخش درقالب اختیاری و اجباری ، اهمیت اطلاع رسانی و فرصتهای پیش رو از قبیل سفر هموطنان در ایام نوروز به کشور پرداخت و در بخش پایانی ، به تبیین عملکرد اداره کل گیلان و لزوم هدایت و سوق دادن ایرانیان خارج از کشور برای برخورداری از پوششهای بیمه ای پیش بینی شده پرداخت . 
 


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بیمه بیمه تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۳۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد قوچانی سردبیر و صاحب‌امتیاز نشریات "آگاهی نو" و "کتاب نامه" طی نامه‌ای سرگشاده به سازمان تامین اجتماعی، روش برخورد "مغازه"ای کارشناسان این سازمان را برای تایید لیست بیمه مطبوعات مورد نقد قرار داده است‌. متن این نامه که در صفحه‌ی شخصی او در اینستاگرام منتشر شده به این شرح است:

این یک نامه سرگشاده است خطاب به سازمان تامین اجتماعی

دو مجله "آگاهی نو" و "کتاب نامه" با تولید محتوایی بیش از دو هزار صفحه در سال چهار نفر تحریریه ثابت دارد الباقی حق التحریر می‌گیرند. فهرست بیمه ما کوچک است: سردبیر و دبیر تحریریه، یک دبیرگروه و یکی از مشاورین مجله که برای آن‌ها بیمه رد می‌شود. ما به دلیل سازمان کوچکمان حتی منشی تحریریه یا مدیر مالی و اداری مستقر نداریم چون بودجه‌اش را نداریم و تا حالا خودمان هم‌زمان منشی و مدیر هم بوده‌ایم. درباره این چهار نفر هم بخشی از حق بیمه را ما پرداخت می‌کنیم و بخشی را وزارت فرهنگ که طبق یک قانون مشخص و عام به نشریات تا یک سطحی تخفیف می‌دهند. سازمان تامین اجتماعی با اعزام بازرس به صورت مکرر ما را کنترل می‌کند که مبادا این فهرست بیمه صوری و جعلی باشد! و چون حرفه روزنامه‌نگاری را با مشاغل دیگر اداری و تجاری قیاس می‌کند معتقد است ما باید از هشت صبح تا چهار بعد از ظهر در دفتر حاضر باشیم. بنابراین با بازرسی غافلگیرانه وقتی ما در حال مصاحبه یا تهیه مقاله بیرون مجله هستیم به دفتر مراجعه و با عدم رویت ما، کارگاه آگاهی نو را تعطیل اعلام می‌کند و تخفیف ارشاد را لغو می‌کند. مثلا ما امروز در حال گفتگو با دکتر ظریف بودیم که سرزده تشریف آوردند و هرچه همکار ما توضیح داده و مجله و نوشته‌های ما را نشان داده بازرس محترم زیر بار نرفته و کارگاه را تعطیل گزارش کرده است. سوال من این است پس این همه محتوا چگونه تولید می‌شود؟ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟ چرا فکر نمی‌کنند من هر روز نمی‌توانم کتاب‌هایم را به دفتر ببرم و مقاله بنویسم ؟ نمی‌توانم همه سیاسیون و روشنفکرانی که با آنان گفتگو می‌کنیم را به دفترمان دعوت کنم؟ نمی‌توانم با روزنامه‌نگاران برخورد اداری کنم! ما مطبوعات مستقل (خصوصی و غیردولتی) بنگاه‌های ضعیفی هستیم. حتی چند میلیون تومان هم در کار ما اثر دارد . اگر ما بیکاره بودیم که دفتر مجله اجاره نمی‌کردیم . چرا در شب‌های صفحه‌بندی که تا صبح کار می‌کنیم بازرس نمی‌فرستید؟ اصلا چرا مجله را ورق نمی‌زنید که کارنامه ما را ببینید . قطع یک تخفیف ناچیز قانونی به مطبوعات کدام مشکل دولت یا بیمه را حل می‌کند؟ کار ما مخفیانه نیست. مجله منتشر می‌شود و میزان کار هر فرد در آن روشن است. ما مغازه نداریم که هر روز صبح کرکره اش را بالا ببریم. روزنامه‌نگاری را به رسمیت بشناسید ... رونوشت : ۱. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۲. وزارت کار ۳. سازمان تامین اجتماعی شعبه خیابان ملک ... ۲۵۹۵۷ برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901166

دیگر خبرها

  • بررسی وضعیت بیمه اتباع خارجی در قم
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • دیگر بهانه‌ای برای بیمه نکردن کارگران ساختمانی وجود ندارد
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی